Proces de verificare identitate la cazinoul online – De ce este necesar?

Tocmai ai jucat într-un cazinou online și ai reușit să obții un prim câștig? Și acum vrei să retragi banii, dar site-ul de jocuri de noroc te oprește imediat și nu vrea să-ți plătească banii. Care este problema? Ei bine, mai întâi trebuie să vă verifice contul.

Dacă doriți să plătiți și să depuneți peste o anumită sumă, un cazinou online trebuie să vă verifice identitatea. Aceasta înseamnă că, în calitate de jucător, va trebui să treci prin procesul de verificare a contului pentru a respecta politica KYC (Know Your Customer) a cazinoului. Iată despre ce proces este vorba în acest articol.

Proces verificare identitate

Persoanele care au conturi la cazinourile online știu cât de laborios și complex poate fi procesul de înființare. În primul pas, cazinoul online vă solicită să furnizați toate informațiile personale, cum ar fi numele, prenumele și adresa. Aceste date trebuie confirmate printr-o scanare sau o fotografie a cărții de identitate. În caz contrar, cazinoul online nu vă va verifica contul și nu îl veți putea folosi.

Veți primi un e-mail care vă va solicita informații personale. „Dacă poți trimite documente pentru ca cazinoul să-ți valideze contul”. Doar atunci când sunt siguri că tu ești cu adevărat cel care joacă, ți-au verificat detaliile și sunt siguri că numărul contului bancar este pe numele tău, poate fi începută întreaga procedură de transfer de bani. Din fericire, acest lucru trebuie făcut o singură dată, așa că odată ce ați făcut acest lucru, nu vă vor mai cere.

De ce are nevoie de obicei de la tine un site de jocuri de noroc?

Nu toate cazinourile online solicită exact aceleași informații, dar de obicei se reduce la o combinație a lucrurilor de mai jos. Acest lucru le permite să verifice datele dumneavoastră personale dacă intenționați să pariați online. De exemplu, gândiți-vă la:

  1. Copie a cărții de identitate sau a pașaportului (permisul de conducere este, de asemenea, posibil în unele cazuri).
  2. Așa-numită dovadă de adresă: o copie a unei facturi care dovedește adresa dvs., care adesea nu poate fi mai veche de trei până la șase luni. Luați în considerare, de exemplu, o factură de energie, acte de asigurare, o factură de telefon sau o copie a extrasului bancar.
  3. De asemenea, este posibilă o copie a cardului dvs. bancar sau un ecran tipărit al contului dvs. online (când utilizați Skrill sau Neteller).

De ce site-urile de jocuri de noroc online fac asta?

Verificarea contului, așa cum tocmai am explicat, este o cerință legală integrală pe care trebuie să o îndeplinească un operator înainte de a fi autorizat să opereze un cazinou online. Cu toate acestea, este un proces simplu, chiar dacă unora li se pare obositor și inutil.

Există mai multe motive pentru care site-urile de jocuri de noroc online doresc să vă verifice datele personale. Principalele motive au de-a face cu siguranța și fiabilitatea, atât pentru tine, cât și pentru cazinoul online. Mai mult, ei sunt obligați să facă acest lucru, iar cazinourile însele trebuie să respecte tot felul de reglementări precum prevenirea spălării banilor, din care aceasta poate face și parte. De ce vor să afle și mai multe:

  1. Pentru a verifica dacă aveți 18 ani sau cel puțin ați împlinit vârsta legală pentru a juca noroc în țara dvs. de reședință.
  2. De asemenea, poate exista fraudă de identitate și site-urile de jocuri de noroc doresc să își protejeze jucătorii împotriva acestui lucru, astfel încât câștigurile să ajungă și la proprietarul de drept.
  3. În orice caz, este mai bine să nu furnizați informații false, acest lucru poate determina cazinoul să vă blocheze contul și să nu vă plătească câștigurile.

Concluzie

Pentru a juca cu succes și în siguranță pe un site de cazinou online , trebuie să vă verificați contul. Nu poți să intri și să începi să joci, așteptându-te ca nimeni să nu-ți pună la îndoială identitatea sau vârsta. De fapt, verificarea identității este una dintre condițiile cheie pe care operatorii trebuie să le îndeplinească, conform liniilor directoare ale autorităților de reglementare globale.