Recenzie și caracteristici ale sloturilor video Netent 2023

Compania suedeză a devenit faimoasă pentru dezvoltarea de sloturi exclusive. Multe dintre cele mai bune unități de jocuri de noroc online consideră că este o mare onoare să lucrezi cu acest brand. Organizația evoluează constant și lansează în mod regulat software nou, de înaltă calitate.

Apropo, acest cazinou NetEnt a fost unul dintre primii care a adaptat software-ul la dispozitivele mobile și a creat „Modul Demo”. Află din acest articol tot ce trebuie să știi despre jocurile oferite de către NetEnt.

Istoricul dezvoltării

Prima mențiune a companiei datează din 1970. Inițial, aceasta se numea Cherry și s-a specializat în dezvoltarea de sloturi. În curând, fondatorii mărcii și-au schimbat numele în NetEnt, cu sediul în Stockholm. Apoi, angajații s-au ocupat de lansarea software-ului original pentru loteriile sportive.

Începutul anului 2000 a fost marcat de deschiderea propriului cazinou online. După 5 ani, proprietarii au vândut site-ul și au decis să se concentreze pe lansarea propriului software. Pe parcursul a doi ani, toate eforturile au fost îndreptate spre îmbunătățirea software-ului și lucrul pe o altă platformă, numită Modulul Casino.

Caracteristica sa este că oricine poate implementa și cumpăra software ieftin care poate fi integrat cu ușurință în orice site.

În 2011 a apărut o platformă mobilă, destinată utilizatorilor care preferă să se joace de pe telefon. A fost primul pas pentru cucerirea pieței mobile. Un an mai târziu, marca a prezentat o altă noutate – un cazinou live cu opțiunea de a juca împotriva dealerilor live.

Beneficiile NetEnt

Multe cazinouri online se întrec în oferirea de jocuri de calitate de la NetEnt. În prezent, distinge următoarele avantaje:

 1. Brandul garantează plata câștigurilor.
 2. Datele jocului sunt pe servere securizate, ceea ce exclude posibilitatea de a face modificări la RTP – joc transparent și rezultate corecte.
 3. Garanție a unui proces de joc transparent, dar mai important – transferuri în timp util de câștiguri și fără întârzieri.
 4. Sloturi exclusive care oferă intrigi populare, imagini luminoase și efecte speciale moderne.
 5. Există multe bonusuri diferite și un sistem de jackpot bine gândit, cu o garanție completă de plată.

Realizări

Pentru o lungă perioadă de existență, organizația a obținut multe realizări și a primit și mai multe premii:

 • 2010-2012 – premiu de la Premiile EGR pentru soluții inovatoare în domeniul aparatelor de slot RNG;
 • 2013 – lansarea software-ului mobil exclusiv conform EGR Awards;
 • 2014 – una dintre primele femei (Maria Hedengren) care a reușit în domeniul iGaming;
 • 2018 – cel mai bun dezvoltator de software de jocuri și conținut de cazinou la festivalul EGR Italia;
 • 2019 – este cel mai bun joc Jumanji al anului;
 • 2021 – cel mai popular slot Divine Fortune Megaways la Global Awards;
 • 2021 – introducerea de soluții inovatoare pentru sloturile online conform Premiilor EGR.

Top sloturi NetEnt

Sloturile video NetEnt au primit diverse premii și sunt dezvoltate pe baza tehnologiilor moderne. Veți putea să vă scufundați în atmosfera jocului și să atingeți marele jackpot în același timp. Apropo, majoritatea software-ului este perfect adaptat dispozitivelor mobile.

Iată, mai jos, cele mai populare sloturi de la NetEnt:

 1. Starburst – Un slot video clasic și nerealist de popular, cu mecanisme simple și comenzi clare. Dintre principalele caracteristici, este de remarcat: secvențele de premii sunt calculate în două direcții, iar pierderea Wild va oferi rotiri gratuite cu posibilitatea de a crește semnificativ suma totală a câștigurilor;
 2. Narcos – este un joc plin de personaje care trăiesc într-o lume a pericolelor, banii rapidi și tot felul de vicii. Ține-ți capul în jos pentru că tipii ăștia nu se distrează. Spre deosebire de alte dispozitive, există un sistem unic pentru apariția simbolului Wild, dar, mai important, există cinci tipuri de ele. O rundă suplimentară și un RTP de 97% te vor ajuta să atingi marele jackpot;
 3. Mega Fortune – Un slot video unic despre viața de lux. Este posibil să spargeți jackpot-ul progresiv și să lansați dispozitivul de pe un dispozitiv mobil. Când apar trei sau mai multe simboluri scatter, se declanșează o rundă suplimentară de rotiri gratuite.

Concluzie

NetEnt este un furnizor de software de cazinou originar din Suedia, care va sărbători în curând cea de-a 25-a aniversare în industrie. NetEnt este unul dintre giganții de pe piața jocurilor de noroc online, iar jocurile create de companie sunt disponibile practic în fiecare cazinou online.

În cazul NetEnt, sloturile online au scris litere de aur în istoria jocurilor de noroc online. Indiferent dacă preferați sloturile clasice cu fructe, sloturile video captivante pline de acțiune sau jocurile cu desene animate gratuite, toate acestea și multe altele le veți găsi la sloturile NetEnt de o calitate deosebită.